Алекс Сърчаджиева към Ласкин : 6 месеца кошмар, Иване!

Актуални новини
08:30 - 07 Юли 2019
196599
Алекс Сърчаджиева към Ласкин: 6 месеца кошмар, Иване!

Актрисата Алекс Сърчаджиева публикува трогателен пост за починалия Иван Ласкин, с когото дълги години споделяше семейните радости и неволи. Поводът е 6 месеца от кончината на любимия й, който си отиде на имения си ден. Ето прочувствените думи на актрисата:

Шест месеца Иване!!!! Истината е , че не мога да повярвам !!! Сякаш е просто кошмар !!! Но няма тук да пиша и изливам чувствата си !!! Защото е тъпо и безсмислено !!! Единственото , което мога да постигна е да ме разнасят по тъпите жълти вестници ......... С теб не веднъж сме говорили колко е важно човек да може да благодари !!! Колко хубаво звучи думата благодаря !!! Аз шест месеца мълча!!! Днес искам да Благодаря !!! Благодаря на всички вас които сте около мен тези шест месеца и с всички сили се борите да ме измъкнете!!! Благодаря ви от цялата си душа и сърце , че не ме оставяте !!! Благодаря ви за истинското приятелство и любовта , с която ме обгръщате !!! Благодаря ви , че ми помагате със София !!! Благодаря ви , че домовете ви са и мой дом!!! Благодаря ви , че ви имам !!! Обичам ви безкрайно много !!! Бих ви изброила , но ме е страх да не пропусна някой !!! Ама вие си се знаете де ???? Тази ваша любов и подкрепа аз няма да забравя до края на живота си!!! А другото мили мой Иван е само между нас.

В интерес на истината, макар да се сърди на "жълтите вестници", Александра успя бързо след трагичния край на любимия да си върне усмивката и да продължи напред. Актрисата се готви за новото тв риалити "Игри на волята", като същевременно отдъхва активно с приятели.

Алекс на почивка преди новия тв сезон. Високият мъж в средата е продуцентът на "Биг брадър" Радо Тушев, който стои зад новото риалити "Игри на волята"