Алекс Сърчаджиева : Урод ли съм била в предишен живот, че сега трябва да премина през ада ?!  

Сама ще бъда с болката си, сподели емоционално актрисата

Нещо за четене
13:10 - 22 Февруари 2019
6075
Алекс Сърчаджиева: Урод ли съм била в предишен живот, че сега трябва да премина през ада?!
 

Актрисата Александра Сърчаджиева емоционално попита какво ли е сторила в предишен живот, че сега й се налага буквално да премине през ада. Тя за пръв проговоря публично след смъртта на мъжа до нея - един от най-обичаните актьори Иван Ласкин. Той издъхна на 6 януари т.г. във ВМА на 48 години, ден преди имения си ден, от чернодробна недостатъчност.

Дъщерята на актьорите Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев се изповяда пред Мон Дьо за предаването „Събуди се” по Нова телевизия. Тя сподели, че имало моменти, в които се питала: „Каква съм била в предишен живот? Урод ли съм била, че да трябва да премина през цялата тази болка?”.

„Ще премина сама през цялата тази болка и целия този ад”, каза Алекс. И добави: „Аз съм като едно дете, което се е изгубило в гората и не знам какво да правя. Не знам. Не знам. Не знам. Това е кошмар, от който искам да се събудя и той да е до мен”. Тя разказа, че има моменти, в които стои вкъщи, гледа в една точка и „една чиния не искам да помръдна”.

Дъщеричката им София я питала сега кой ще я пази. „И ти казваш: „Аз ще те пазя”, а то ти казва: „Не, ти не си тати”, разказа актрисата.