Алекса и Елица в сръбския "Биг Брадър"

Той е стартирал пред десетина дни, а обитателите живеят в пълен лукс стил Барби-розова къща, басейн, пълни хладилници и доста алкохол

Нещо за четене
17:02 - 14 Септември 2023
6965
Алекса и Елица в сръбския "Биг Брадър"

Алекса и Елица Ерски влизат в най-известния сръбски риалити формат "Задруга", който този път има ВИП сезон и носи името "Елит". Предаването, което се гледа не само в Сърбия, но и в Черна гора, Босна и Херцеговина, Македония и Хърватия, е еквивалент на "Биг Брадър", но в доста по-тежък вариант с много любов, бой и други забранени от формата, който познаваме у нас, ексцесии, пише Хотнюз. Той е стартирал пред десетина дни, а обитателите живеят в пълен лукс стил Барби-розова къща, басейн, пълни хладилници и доста алкохол. В предишния шести сезон в него участва Емил Каменов, който бе изгонен заради як кютек, а българските зрители спряха да го гледат, след като той напусна.

В момента в Сърбия тече седми сезон, където са събпари само известни хора. продуцентите били наясно, че Елица и мъжа й са много харесвани у нас и затова ги поканили с надеждата да вдигнат рейтинга и в България. Семейството на шапиона от "Игри на волята" ще влезе по-късно, защото Алекса в момента има ангажименти. Hotnews.bg припомня, че и благой Георгиев води преди години преговори за влизането в "Задруга", но така и не се разбра за влизането във формата заради разногласия за хонорара.