Александър Тарханов: През пролетта Славия трябва да е на различно ниво

Александър Тарханов: През пролетта Славия трябва да е на различно ниво

Спорт
15:13 - 08 Януари 2021
1248
Александър Тарханов: През пролетта Славия трябва да е на различно ниво

Треньорът на Славия Александър Тарханов сподели, че се надява тимът му да бъде на друго ниво през пролетния дял на шампионата. Руският специалист говори пред медиите преди първата тренировка на отбора за новата година.

Славия също така представи трите нови попълнения - Ерол Дост, Костадин Велков и Петър Вуцов, като стана ясно, че тимът ще изиграе шест контроли по време на подготвителния лагер в Турция.

"Пожелавам повече късмет на нашия отбор през новата година. Днес започваме тренировки. Имаме трима нови футболисти. Имахме доста проблеми в центъра на отбраната и полузащитата. Поради тази причина взехме млади играчи за центъра на терена. В атака също имаме доста опитни футболисти. По фланговете имаме добри играчи. Надявам се да бъдем на друго ниво през пролетния дял на шампионата. На 18 заминаваме на лагер в Турция. Ще изиграем шест мача там".

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов сподели, че се надява пролетният дял да бъде по-успешен за "белите" и допълни, че играчите трябва да върнат бойния си дух.

"Искам Славия да играе, като през миналия пролетен дял на първенството. Трябва да променим основно характера на футболистите. Трябва да се върне стария боен дух, да мислят само за победа, да са дисциплинирани и да следват указанията на треньора. Убеден съм, че пролетният дял ще бъде доста по-успешен. Вероятно ще има още нови, както и ще се разделим с още някои. Условията, които предлагат в Турция са много по-добри от тези в България, като цени, бази и възможности за изиграването на контролни срещи", каза Стефанов.