Александра Богданска прави отчаяни опити да си върне Даниел

Манекенката нае апартамент до къщата на Лудия репортер

Нещо за четене
11:51 - 19 Юли 2022
3751
Александра Богданска прави отчаяни опити да си върне Даниел

Александра Богданска стана съседка на бившия си мъж Даниел Петканов, пише „Уикенд”. Моделката се е нанесла в затворения комплекс край София, където живее Лудия репортер. Красавицата сама призна, че е наела под наем апартамент в тузарския пернишки квартал „Делта Хил“, популярен като „Бевърли Хилс“ – квартала на богатите.

„Прави отчаяни опити да си върне бившия мъж, явно все още го обича” – смятат последователите й в социалните мрежи. Моделката преценила, че би било най-добре за нея и сина й Габриел да наемат апартамент в комплекса, който да използват през топлите месеци и също така да е близо до Петканов. Имотът е на първия етаж и разполага с двор, който благоевградчанката обеща да се пробва да окоси сама.

„Знаете, че преди да се разведем с Дани, живеехме в един затворен комплекс извън София и всъщност приятелите на Габриел, с които той отрасна от бебе, са там. Това място аз много го харесвам, защото е супер подходящо за отглеждане на малки деца. Няма коли, спокойно е, навсякъде си заобиколен с природа и на мен ми беше супер мъчно, че се наложи да напусна това място. Така ще бъда близо до обкръжението ми от майки. Ние бяхме четири бременни жени по едно и също време и родихме горе-долу през месец”, призна Алекс в последното си видео.

Тя показа как оборудва апартамента с най-необходимите неща и е пренесла част от багажа на Габриел и своите вещи. Двамата с Даниел са си поделили грижите за малкия сладур, който живее седмица при майка си, а след това седмица при баща си. Припомняме, че семейството се разведе тайно в началото на април. Двамата не обявиха кога се е състояло бракоразводното дело, като единствено „Уикенд” съобщи, че е било на 1 април, Деня на шегата, но са се развели напълно сериозно.

Първият път, когато семейството бе пред развод, бе в началото на 2020 г. Проблемите им дойдоха от това, че не могат да се разберат за собствен дом. Инфлуенсърката се оплакваше, че не й харесва да живее в къща извън София, защото работата й е в столицата и пътуването й идва в повече. Александра искаше да живее в града, а само уикендите да прекарва в „Делта Хил”. Изведнъж, 2 години по-късно, моделката промени философията си и реши, че й се живее на село, а в столицата ще прекарва по-малко време.

„Как се променят хората или по-скоро любовта и желанието да е близо до бившия й мъж я е подтикнало да се върне в с. Кладница. За всяко дете е най-добре да расте с двама родители, които са заедно, и Алекс е готова на всичко за да се събере с Дани” – коментират фенове на разделеното семейство Петканови.