Александра Богданска продава колата от Даниел (Снимки)

Моделката натовари новия си мъж да се разправя с купувачите за возилото

Нещо за четене
16:15 - 18 Януари 2024
7850
Александра Богданска продава колата от Даниел (Снимки)

Александра Богданска явно иска да изтрие всеки спомен от бившия си мъж Даниел Петканов. Преди дни моделката пусна за продажба колата, която й подари Лудия репортер - Додж Челленджър SRT. Обявата се появи в сайт за търговия на автомобили. Тя е обявена за 39 500 лева, видя Lupa.bg.

Американското возило е произведено през август 2015 г. и е на 130 000 км. Доджът е с мощност от цели 306 конски сили. Преди 5 години Даниел купи возилото за 48 000 лева от столична автокъща. Тогава той изненада все още законната си съпруга с придобивката на четири колела.

„Няма да повярвате какво ми подари Даниел!!! По принцип съвместният ми живот с него ме е научил да очаквам неочакваното във всеки един момент, но този път ме изненада жестоко, признавам си! От месец и половина усещах ,че ми крои нещо, беше потаен, отсъстваше без причина и като ми каза, че има изненада за мен, очаквах да ми доведе някоя любовница, но не и кола. Абе изобщо всичките приготовления и начина, по който ми я поднесе бяха супер впечатляващи и точно в негов стил- забавни. Обичам те, Даниел Петканов! Благодаря ти, че правиш живота ми толкова цветен, интересен и емоционален!”, написа моделката при получаването на подаръка.

Снимките на возилото, което е обявено за продажба

Е, 5 години по-късно Богданска е решила да се прости с колата, която не шофира. След раздялата си с Даниел Алекс си купи джип „Субару“, който шофира, а червеното спортно возило само събира прах в гаража й. Благоевградчанката е натоварила настоящото си гадже да се занимава с продажбата на возилото и евентуалните купувачи.

„Все пак не може да си напише нейния телефона под обявата и да се среща с хора, които искат да я купят. Нормално е половинката й да се занимава с продажбата, но в случая е с колата от бившия й” – коментират в социалните мрежи.

Не е ясно дали Лудият репортер е запознат с продажбата и дали е съгласен бившата му да лапне почти 40 бона.