Александра Богданска: С Дани не правехме sex!

В леглото ни се търкаляха дъмбели и компютър, нямаше място за интимност, признава моделката

Нещо за четене
13:02 - 16 Ноември 2023
10342
Александра Богданска: С Дани не правехме sex!

Алекс Богданска за пореден път разголи душата си и проговори за живота си след развода, бъдещите си планове и брака си с Даниел Петканов. Оказа се, че двамата са били улисани в печеленето на пари и последователи, като са загърбили ласките и интимния си живот.

„Една от трудностите на професията инфлуенсър е, че не знаеш кога да спреш. Още ми е трудно да го правя дори когато съм сама. Работя по цял ден, докато обядвам, вечер, преди лягане, почти постоянно. Това че нямам работен график, подчинява целия ден на ангажиментите ми. Така живеехме с Дани. Нашата спалня беше всичко друго, но не и място за почивка и интимност. Беше си офис с компютър, на който монтирахме клипове, и зала за тренировки с дъмбели, които се мотаеха в краката ни. Сливахме интимната, социалната и работната среда в едно и това беше огромна грешка“ – прави си равносметката красавицата.

Александра и Даниел се запознават по време на негов репортаж в Студентски град. „Тя излизаше от УНСС заедно със свой колега. Спрях я и ѝ зададох въпроса, който бе в анкетата, а след това казах да си затвори очите, че аз ще й разкажа нещо, което трябва да си представи. Тя каза „добре“ и в момента, в който си ги затвори, започнах да говоря едни глупости и я целунах директно по устата. След това нейният колега ни направи обща снимка и я качи в социалните мрежи. После се намерихме и започнахме да си пишем. Това беше през декември 2014 г. След това всичко се разви бързо. Хубавото и лошото бързо стават...“ – призна преди няколко години Лудия репортер в интервю пред „Уикенд“.

Случайното запознанство бе последвано от връзка, а след това и бурна раздяла, и публични нападки от страна на Даниел, който извади на показ снимки на Алекс с друг мъж и я обвини в системни изневери. А по-късно самият той призна и за свои забежки.

Взаимоотношенията им преминаха през доста перипетии – от силна любов до скандална първа раздяла. През 2017 г. те възобновиха връзката си във „ВИП Брадър“, където дори сключиха брак по време на престоя си в шоуто. В началото на 2018 г. семейството им се увеличи с наследник – Габриел. През февруари 2022 г. Алекс и Дани официално обявиха, че са в развод. Двойката е една от малкото, която успя да запази добри отношения дори и след края на брака си. Те не изтриха общите си снимки, нито се плюят по медиите. Както се казва – щастливо разведени.

„Поради многото запитвания и спекулации, решихме, че е време да съобщим публично какво се случва с нашето семейство. Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни предстои развод. Решението ни е окончателно и документите вече са подготвени. В раздялата ни няма намесени трети лица и причината е възможно най-тривиалната – различия в характерите. Не успяхме да ги преодолеем въпреки усилията и опитите, които направихме. Все пак, дори и след такова тежко решение, запазваме уважение и добри чувства един към друг. Основен приоритет и за двама ни винаги е бил и ще бъде нашият син – Габриел. Любовта ни към него е движещата сила и мотивация за това, да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и любов. Благодарим на всички вас, които се вълнуваха заедно с нашето семейство. Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкова открито във всеки етап от нашите отношения през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете правилните за вас решения и да намерите правилните думи в подобна ситуация. Независимо от всичко случило се и от развръзката, всеки един от нас израсна и се промени благодарение на другия, надяваме се към по-добро. Това е всичко, което бихме искали да кажем по темата, и благодарим предварително, че ще уважите личното ни пространство в следващите седмици“ – с тази публикация разпадналото се семейство обяви новината за раздялата си.

Бракът на двойката изкара около 5 години. Те заявиха, че решението им е взаимно и окончателно, не са намесени трети лица, а причината е тривиална –несходство в характерите. Впоследствие се разбра, че истината е малко по-различна. Александра Богданска въобще не е очаквала, че Даниел ще поиска да се разведат. Тя призна, че не е искала да развалят семейството си, но мъжът й е бил непреклонен.

„Името Петканови беше нашият бранд. Всичко се случваше с лекота. Когато с Дани започвахме, още не се говореше за инфлуенсъри – нямаше курсове и учебници. Напипвахме средата в движение. Едно от видеата ни с най-много коментари е за желанието ми да имам мой собствен дом, за да се чувствам сигурна и свободна. Дани беше на обратното мнение и помня, че тогава ни спираха непознати, за да споделят своята позиция. Хората искрено се вълнуваха да ни помогнат да разрешим тези разногласия, а усещането беше велико!“ – сподели в последното си интервю моделката, която не крие, че е преживяла раздялата с мъжа си изключително тежко. Дори е ходела на психолог.

„От него имам любима мисъл: „Алекс, най-трудната среща в живота ти ще е с теб самата“ – заявява помъдрялата инфлуенсърка, която е обсебена от работата си и това да печели пари. 

„Планувам след 40 да забавя темпото, да се науча да си почивам, защото сега не мога. Затова сега работя на тези обороти, за да мога да си позволя да си купя къща с двор“ – разкрива Алекс, която в момента приема почти всички предложения за реклами и държи да се издържа сама.

Както „Уикенд“ писа, Богданска вече има нов мъж в живота си, но упорито го крие от медиите и държи да не афишира връзката си. Според запознати става въпрос за сина на столичен бизнесмен, който е малко по-млад от нея.