Александра Богданска заби млад бизнесмен

Моделката и новият й не се крият, обиколиха заедно столичен мол

Нещо за четене
13:46 - 08 Август 2023
26318
Александра Богданска заби млад бизнесмен

Александра Богданска разходи новия си любим из столичен мол, видя наш репортер. Моделката и актуалният й мъж обиколиха търговски център на столичния бул. „Черни връх“. Това се случи в делнична вечер, явно двамата са се надявали на по-малко посетители.

Алекс се опитваше да прикрива лицето с косата си, която почти беше закрила едната й буза и око. Кавалерът на бившата на Лудия репортер беше по-висок от нея, около 2 метра, едър и с тен. Новият на Богданска не е известен и най-вероятно се занимава със собствен бизнес. Съдейки се по облеклото и маниерите му, той е видимо заможен.

Двойката не демонстрираше близост, но си личеше, че са гаджета. Красавицата често тръби, че няма нужда от човек до себе си, но със сигурност вече не е сама. Поне от няколко месеца тя си има ново гадже, мълви се в светските среди. Явно Богданска напълно е прежалила бившия си Дани Петканов, по-известен като Лудия репортер. Дългокраката моделка се носи на крилете на любовта, но крие от социалните мрежи човека до себе си. Според запознати става дума за столичен бизнесмен, който е успял да открадне сърцето й малко след драматичния развод с Даниел Петканов.

Алекс и Дани се разделиха официално през февруари миналата година, а през април се разведоха. Причината, която изтъкнаха тогава, беше несходство в характерите. Двойката имаше много проблеми в брака си. Даваха си редица шансове, но в крайна сметка се разведоха. Плод на любовта им е малкият Габриел, който е на 4 години и родителите му се редуват в отглеждането му. Габчо вече се познава с баткото, който е новият мъж на майка му.

„Не очаквах Дани да поиска развод, бях настроена за второ дете“, каза малко след новината за края на връзката им Алекс.

Тогава именно Лудия репортер бе инициаторът на раздялата. Дълго време Александра Богданска не беше на себе си и дори сподели, че е изпаднала в тежка депресия. Въпреки това красавицата изкара кратка любовна афера с милионера Любомир Захаринов, настоящ годеник на фолк дивата Анелия, която не го отстъпи на моделката. Любо и Алекс бързо приключиха отношенията си, а благоевградчанката вече си има нов мъж и явно нещата са сериозни.
Всъщност красавицата също изкарва доста пари, практикувайки модерната професия инфлуенсър – в социалните мрежи рекламира определени продукти срещу заплащане. Според запознати тя си докарва между 40 000 и 60 000 лева месечно.