Александра се връща при Дани Петканов

Моделката се връща да живее в затворения комплекс край София, където е къщата на Лудия репортер

Нещо за четене
12:38 - 07 Юли 2022
7201
Александра се връща при Дани Петканов

Александра Богданска разкри, че през лятото ще се настани в затворения комплекс край София, където живееше заедно с Даниел Петканов преди развода. Така Алекс решила да потърси вариант да се върне отново близо до бившия си мъж, поне за лятото
видя Lupa.bg. Моделката преценила, че би било най-добре за нея и Габриел да наемат апартамент в комплекса, който да използват през топлите месеци, но нищо чудно да иска да е близо до Лудия репортер, като така да се надява да се съберат. 

“Знаете, че преди да се разведем с Дани живеехме в един затворен комплекс извън София и всъщност приятелите на Габриел, с които той отрасна от бебе, са там. Това място аз много го харесвам, защото е супер подходящо за отглеждане на малки деца. Няма коли, спокойно е, навсякъде си заобиколен с природа и на мен ми беше супер мъчно, че се наложи да напусна това място. Така ще бъда близо до обкръжението ми от майки. Ние бяхме четири бременни жени по едно и също време и родихме горе-долу през месец"", заяви тя в последното си видео.

Припомняме, че семейството се разведе в началото на април.