Алисия е Принцесата в "Маскираният певец"

Фолк певицата се е хвалела наляво и надясно, че ще участва в новото шоу

През ключалката
12:15 - 16 Септември 2019
27503
Алисия е Принцесата в "Маскираният певец"

Първият отпаднал на старта на новото риалити в родния тв ефир "Маскираният певец" е Иван Звездев, който много умело се криеше в ефектния си костюм на паун.

За него журито даде своите предположения и не сбърка, въпреки че за момент се замисли дали под маската не е тв водещият Цветомир Иванов от "Семейни войни". Голямо словесно надцакване обаче, предизвика друг дуел в шоуто - този между Розата и Принцесата. Техните маски все още не са паднали, но този, който стои зад една от тях, е вече ясен! Зад маската на Принцесата се крие Алисия, пише Блиц.

Фолкпевицата обаче, издадоха не само уликите за нея и изпълнението й, но и самата тя при това дни преди старта на формата! Алисия се е хвалела наляво и надясно, че ще участва в новото шоу, въпреки категоричната забрана на продуцентите това да се случва.

Близки до певицата потвърдиха това, което значи, че фолкдивата е нарушила бая правилата на "Маскираният певец". И сега я чакат строги санкции, които със сигурност ще разгневят много и известният със стриктонто си професионално отношение продуцент Маги Халваджиян.