Алисия не смее да пее на живо

Нещо за четене
13:16 - 04 Септември 2019
5157
Алисия не смее да пее на живо

Фолк певицата Алисия пее на плейбек по своите участия и се бои да извие глас на живо, защото ще се провали, издадоха колежки на наперената вакарелка пред Lupa.bg.

"Песните й минават стабилна компютърна обработка. Заради това и по участията си залага главно на плейбек, ако изпее нещо на живо, хората не могат да я познаят", допълниха източниците ни.

Все още се носят легенди как израелската звезда Сарит Хадад, която е принудена да направи дует с нашенката, се потресла от гласовите й данни. При записа на песента Алисия не се е появила в студиото, а причината била, че бившата на Божинов не можела да пее на живо и се притеснява да влезе в студиото с гласовитата израелка.

Така двете записали самостоятелно дуета си, а на един от концертите го представили на пълен плейбек. Отново по желание на нашенката. След този срам Хадад си тръгнала от България и се заклела вече да внимава с кого се съгласява да записва парчета.  Тя се обещала да не разчита само на официалните песни, които се пускат от музикалните компании, а да чуе на живо дали даденият изпълнител може да пее.

Алисия предпочита плейбека