Алисия върти двама баровци едновременно

Фолк дивата спи с женен бизнесмен, приятел на Бойко Рашков, и богат турчин 

Нещо за четене
17:35 - 08 Октомври 2024
7427
Алисия върти двама баровци едновременно

Алисия не може да се оплаче от любовния си живот. Бившата половинка на Валери Божинов върти двама мъже едновременно, шушукат колегите й. Певицата продължава да има отошения с богатия турчин, който обзаведе луксозната й къща в полите на Витоша, както писахме.

 От няколко месеца фолк дивата от Вакарел има и нова сърдечна тръпка, но мъжът е семеен, поне официално. Става дума за димитровградския бизнесмен Петър Делев, който е собственик на известна спортна марка, занимава се и със зелена енергия, а някои може би го помнят от риалити предаването „Шеф под прикритие“.

За щастливо женения Петър се знае, че е близък до бившия МВР шеф Бойко Рашков и бившия катаджия №1 Тенчо Танев. 37-годишният бизнесмен си пада по силно тунинговани красавици, като през годините е сменил доста от най-оборотните бръмчалки. Преди месец се появи слух, че Делев е забременил пловдивчанката Венета Шкодорова, бивша метреса на внука на Цар Киро – Ангел Рашков.

Петър е разглезен от женско внимание и може да избира измежду най-младата и секси тунингована плът. Славата му на галантен и щедър джентълмен допълнително удължавала опашката от кандидатки за сърцето на богаташа. Не е ясно с какво Алисия е преборила конкуренция, но според слуховете тя е успяла да влезе под кожата на Делев.

Димитровградчанинът бил много щедър към чалга певицата, която се радвала на всеки подарък от младия бизнесмен. Алисия е известна с любовта си към по-млади от нея мъже и в случая отново е кака на любимия си. Тя е по-голяма от него с 4 години.

След края на връзката си с Ники Михайлов изпълнителката още повече повиши стандарта си на живот. Тя се облича изцяло в „Шанел“ и шофира коли за над 400 бона. Вакарелката не спира да демонстрира скъпия си начин на живот и марковите придобивки, за които някои й завиждат, а други се подиграват, че ще си остане само с парцалките, но така и не може да завъди сериозни отношения.

Връзката на Алисия с мъжете е отворена, защото и те се срещат с други партньорки. Все пак Ася, както е истинското име на певицата, търси добър и заможен кавалер, който да й предложи брак, защото до момента не може да попадне на такъв. Тя обаче не може да се оплаче от актуалните си любовници, които са доста щедри към нея.