Алисия заби богат турчин

Новият любим на наперената вакарелка обзаведе къщата й

Нещо за четене
18:44 - 02 Юни 2023
2204
Алисия заби богат турчин

Фолк дивата Алисия има ново гадже. Певицата се люби с по-възрастен турчин, пише „Уикенд“. Именно настоящият й мъж й е помогнал с обзавеждането на новия й дом, който се намира близо до „Ринг мол“ в София.

В последните две години това е най-актуалният и застрояван квартал в столицата, който е особено предпочитан от млади семейства. Наперената вакарелка си е купила парцела преди няколко години, а малко по-късно е започнала строежа на къщата, който й е глътнал над милион лева. В момента Алисия обзавежда новия си дом, като парите за дизайнерските мебели от Италия идват от щедрия турчин.

Изпълнителката на „Имаме ли връзка“ е дала близо 2 милиона лева за парцела и строежа. Разбира се, финансово е помогнал бившият й любим Симеон Филипов, който я заряза преди година и половина. Брюнетката точно си мислеше, че любимият й ще я заведе пред олтара, когато той я попари с решението си за раздялата им.

Почти 20 години Алисия обитаваше апартамент в столичния квартал „Изток“, купен още по времето, когато бяха двойка с Валери Божинов. Явно обаче брюнетката е решила, че й е време да заложи на къща. Парцелът е голям, а самата постройка е ултрамодерна, твърдят запознати. Чалга дивата все още не се е нанесла в имота, но се очаква да направи това в разгара на лятото или началото на есента. В новия си дом Алисия ще живее със сина си Валери-младши, а по-късно ще му остави апартамента в „Изток“, а тя ще се шири в къщата.

Известно е, че бившата на Ники Михайлов и Валери Божинов си пада по по-млади мъже и доскоро излизаше само с такива, но сега щастието и парите са й се усмихнали в лицето на по-възрастен турчин. Фолк фурията на няколко пъти открито е признавала, че мечтае да се омъжи. „Ако някой добър и грижовен мъж ми предложи брак, бих приела на драго сърце. Мисля, че е време да създам семейство“, редовно намеква чалгаджийката, но все още никой левент не се осмелява да й предложи брак.