Алла Пугачова позира по нощница на 70 г.

Руската естрадна примадона отново провокира

Нещо за четене
19:26 - 12 Септември 2019
25587
Алла Пугачова позира по нощница на 70 г.

Примата на руската естрада Алла Пугачова отново успя на удиви феновете си, като този път лъсна по нощница в социалните мрежи. Домашното селфи бе публикувано в Инстаграм от самата певица, която неотдавна навърши 70 години, но това изобщо не я спря да оголи публично раменете си. На фотоса Пугачова гледа с лека усмивка в обектива на камерата на телефона си.

Алла е подписала снимката със следния текст: „Нощта е непрогледна и в това е спасението. Сякаш на пръсти е моето очакване…“.

Този среднощен пост в Инстаграм не остана без внимание от страна на звездните колеги на примата, които се надпреварваха да слагат лайкове и сърчица под селфито й. Външният вид на Пугачова не е преставал да вълнува нейните почитатели - през последните години певицата претърпя редица трансформации и то в положителна посока. След като прилично се втали, малко преди юбилейния си концерт през април т.г. тя кардинално смени и имиджа си. В навечерието на своя първи за последните 10 години солов концерт любимата на няколко поколения певица си направи нова прическа с геометричен бретон и дълго каре, връщайки и натуралния риж цвят на косата си. Смелото решение значително подмлади бившата съпруга на руския поп идол от български произход Филип Киркоров.