Андреа Банда не спира да плаче

Новата водеща на „Вечерното шоу“ по БНТ се провали с предаването, но не иска да приеме този факт

Нещо за четене
17:10 - 01 Март 2024
5068
Андреа Банда не спира да плаче

Новата водеща на „Вечерното шоу“ по БНТ търпи удар след удар. Андреа Банда Банда се провали с предаването, но не иска да приеме този факт. Брюнетката е доста емоционална и трудно приема критиката. От няколко седмици на гърба й се изсипа тон помия и тя не спирала да плаче, както и да изпада в кризи. Заради постоянните й емоционални изблици от екипа започнали под сурдинка да я наричат Плачещата Панда Панда.

Най-големият проблем на инфлуенсърката не бил некадърността й, а истеричният характер и манията за контрол.

„Започва да крещи, да тръшка врати и да плаче истерично. Вече й викаме Плачещата Панда Панда. В началото беше забавно, но вече на всички започна да ни идват в повече истеричните й изблици и крещящата нужда да налага мнението си“, жалват се от екипа на „Вечерното шоу“.

Андреа например много държала списъка с подбраните гости първо да минава през нейните ръце и ако някое име не й допаднело, го задрасквала директно. Подобно поведение никак не се харесвало на ръководството и оттам бързо й свили сармите и я поставили на място.

„Има епизод, след който плаках като малко дете, защото не бях съгласна с нещо. Няма нищо по-смиряващо от този опит“, признава си и самата водеща в инстаграм.