Андреа Банда се ожали: Родителите ми са с COVID, а не ги искат в болница

Новини
17:19 - 01 Април 2021
4241
Андреа Банда се ожали: Родителите ми са с COVID, а не ги искат в болница

Панелистката на Гала - Андреа Банда Банда няколко дни отсъства от работното си място, а никой от екипа на "На кафе" не назовава причината. Липсата й разбира се породи съмнения, че бърбораната е под карантина. В действителност това е причината, става ясно от публикациите на инфлуенсърката в последно време.

Днес тя го заяви и в прав текст, но след това бързо изтри поста си, който гласеше, че не искат да вземат родителите й в болница с тежък Covid, но затова пък можела да отиде на ресторант. Думите й определено предизвикаха реакция от страна на приятели и последователи. "Странно е, че дори и хора с пари и връзки са в такава ситуация", коментираха случая.

Преди ден Бандата написа, че е в сатурнова дупка и затова нямало как да празнува рождения си ден. "Имам в понеделник рожден ден и от сега знам, че ще е супер тъп ден", заключава тя. Вчера Андреа излъчи рубриката си в "На кафе" от вкъщи, а качеството на образа й беше отвратително. Не се знае каква камера използва, но картината беше размазана и екранът непрекъснато "трепереше", пише Хотнюз.

Очевидно богаташката щерка много обича да се оплаква, защото яхна метлата по повод рекламно видео, което не успяла да направи, заради "нещо непредвидено се случи вкъщи и имаме малка ситуация", коментира тя в пост.