Андреа Банда се шири в дом за половин милион

Нещо за четене
12:23 - 13 Януари 2022
6028
Андреа Банда се шири в дом за половин милион

Андреа Бандова, по-известна като Андреа Банда Банда, вече има нов и още по-голям дом. Влогърката сама се похвали с огромен апартамент от 140 квадрата, който се намира в скъп столичен квартал. Имотът струва около 300 000 лева, а ремонтът и дизайнерското обзавеждане ще глътнат още 200 бона.

Популярната панелистка в „На кафе” показа във видео бъдещия си дом, където най-вероятно ще свие семейно гнездо с приятеля си Иван, с когото са заедно от 4 години. Апартаментът разполага с огромен хол и кухня, малка стая, която Андреа ще превърне в кабинет, трапезария, баня с тоалетна, малка тоалетна и две спални. В момента в жилището тече огромен ремонт, като всичко е изкъртено буквално до тухла и тепърва ще се шпакловат и боядисват стени, ще се полагат подовите настилки, осветителни тела и накрая мебелите, дори и вратите са свалени и изхвърлени на боклука, стана ясно от видеото на Банда, което сподели в инстаграм, пише „Уикенд”.

Имотът се намира в центъра на София, най-вероятно в квартал „Лозенец”. Според запознати панелистката на Гала го е получила като коледен подарък от богатия си татко Красимир Влъчков, който е част от съвета на директорите на „Топлофикация Банско”. Бизнесменът глези наследницата си и не пести средства, за да се чувства добре Андреа, която крие истинската си фамилия, която е Влъчкова. Никой от колегите на Банда от „На кафе” не може да се похвали с толкова голям и просторен дом, като дори и Гала живее в далече по-малък апартамент в столичния квартал „Борово”.

„Възможно е нарочно да дразни колегите си с имотното и финансовото си състояние. Тя ако разчита само на заплата си от Нова тв, няма да може да купи без кредит и една стая”, смятат част от последователите на влогърката, която е най-дразнещата личност от сутрешното женско предаване на Нова тв.

Инфлуенсърката бе изчезнала за известно време от предаването и зрителите тържествуваха от липсата на досадното присъствие на Банда, но се завърна на малкия екран.

Само преди месец брюнетката се похвали, че е започнала нов бизнес с диаманти. Тя сподели, че навлиза в това начинание с партньорка, която всъщност е и производител на луксозните бижута. По думите на амбициозната дама, скъпоценните камъни са от град Антверпен, популярен като столицата на диамантената търговия. Те могат да се купят онлайн, а цените започват от 1000 лева, но едва ли Банда ще разчита на приходите от бижутата, а по-скоро на богатия си татко.