Андреа изненада с разтърсващи признания

Нещо за четене
17:45 - 12 Май 2021
5780
Андреа изненада с разтърсващи признания

Андреа, която е известна с любовта си към хирургическите интервенции, разкри, че понякога прибягва и до много строги диети, за да поддържа фигурата си. Преди година певицата се подложила на зверски режим. 

„Миналата година по това време почти спрях да се храня. Беше толкова крайно, че когато трябваше да се храня, дори и малкото храна ми докарваше тревога и паника. Не съм стигала до крайности, слава Богу, но проблема с анорексията, идеята да сме красиви и слаби може да доведе до мисли, които не са здравословни. Според мен човек трябва да се храни, но по-здравословно. Спортът също е важен и най-вече помага повече за това да се обичаш и да бъдеш в мир със себе си!“, написа тя в инстаграм.

 Освен за проблемите с яденето Андреа засяга и темата за децата, докато излива душата си пред феновете.

"Да, искам да имам деца! За мен създаването на деца е толкова важно, колкото и те самите да израснат  в семейство, където родителите им са опора един за друг. Родителите са пример и влияят ужасно много на ментално състояние на децата. Искам да имам деца от близо 7 години, но за мене бракът има значение. Ако идеята е просто човек да се размножи (извинявам се за израза), тогава той винаги може да намери сурогатна майка или жена, готова на всичко, само и само да е до някой. Докато след време това "всичко“ ще се обърне срещу нея".