Андреа изпростя: Джени Суши, ти си Big Kurva (СНИМКИ)

Гаджето на Кобрата изригна с грозни обиди към Дженифър Ривало

През ключалката
16:03 - 18 Май 2019
87067
Андреа изпростя: Джени Суши, ти си Big Kurva (СНИМКИ)

Андреа изпростя чрезмерно в постове до журналистката Дженифър Ривало, известна повече като Джени Суши. Чалгаджийката очевидно е събрала доста злоба към американката, която донесе доста главоболия и финансови загуби за гаджето ѝ Кубрат Пулев, след „целувката Суши”.

В директен чат Андреа нарича Дженифър Big Kurva, като я препраща към Уикипедия, където да провери какво точно означава kurva.

Джени Суши показа какви обиди е получила от Андреа в интсаграм. По време на изслушването пред Спортната комисия на Калифорния Суши разкри, че е била обект на тежки обиди в социалните мрежи от страна на половинката на Кубрат Пулев.

„Имам снимки от чатовете,  в които тя ме нарича к*рва, гордее ли се майка ми с мен, на български също ме обижда с тази дума”, уточни Равало в интервю пред Ясен Дараков. „Когато те тормозят в интернет се чувстваш сам, страхуваш се, няма лице зад заплахите. Бях уплашена, много уплашена. Никога не ми се е случвало подобно нещо преди. Кибер тормозът е реален. И затова има тийнейджъри, които се самоубиват. Много е трудно”, допълни американката.

Малко след това Суши показа написаното от Андреа. То бе публикувано в туитър от нейния ръководител във Vegas Sports Daily Майк Диксън.

„Знае ли майка ти какъв боклук си? Уличница и к*рва”, бясна е Андреа в съобщенията си до Суши.

Вероятно агресията на фолкаджийката е провокирана от факта, че насилствената целувка, която Кобрата лепна на Джени Суши, ще му струва 10 милиона долара, съобщиха от boxingnews24. Сайтът твърди, че Кобрата е бил изключен от списъка на възможните съперници на Антъни Джошуа за мач на 1 юни. Мачът с Джошуа щял да донесе на Пулев $10 млн., но преговорите за срещата отпаднали, след като промотърът на Пулев Боб Аръм декларирал, че българинът е със спрени права в Калифорния.