Андреа: Меди подлива вода на останалите изпълнители

Големите цици не са модерни, призна бившата на Кобрата

Нещо за четене
12:56 - 23 Февруари 2023
5187
Андреа: Меди подлива вода на останалите изпълнители

Андреа се реши да проговори. Тя разговаря ексклузивно с популярната тиктокърка Глориа Йорданова в нейната рубрика „На по чашка с Глориа“. В първия си лайв за ТикТок фолк певицата предпочете да не говори за личните си драми, и наблегна на проблемите в шоубизнеса и разбира се по-точно в лекия жанр.

Тя подчерта, че е изгладила отношенията си с инж. Митко Димитров и неговата музикална компания „Пайнер“, но с разочарование отбеляза, че новите играчи в бизнеса използват нелоялен и подмолен подход за да лансират своите изпълнители.

За пример тя даде Сашка Стоянова, която Галено нарича „Сашка мегастара“. По думите на Андреа, която сама подчертава, че винаги показва нередностите в бранша, Сашка имала навика да звъни на собствениците на заведения и да „плюе“ конкурентните изпълнители, подчертавайки, че те нямало да свършат работа и ще изгонят клиентите им, след което веднага след това предлагала хората, с които тя самата работи, като в основата са Мехмед Гогов – Меди и цялата му рода, които също станаха певци по неволя.

„За теб и Елза Парини, които обичате да показвате пикантни истории, ще ти кажа, че “Мега стар“ 50 на 50  е регистрирана в търговския регистър на Сашка и Меди. Това е една жена, която урежда участия, но неофициално чух, че фирмата е финансирана от Галена.

Научих, че тя [Сашка] звъни по заведенията и казва – „Аз ще ви предлагам на вас изпълнители“ и чувам от колеги, че им обяснявала на заведенията „Не го канете, той ше ви провали купона... ще ви изгони хората...“, разкри Андреа, която не пожела да цитира имената на пострадали от "бизнес методите" на Сашка колеги.

„Мислех си, че го прави само с мен, но колеги ми споделиха, че и те са потърпевши. Явно това е метода й на работа. Но това въобще не е коректно спрямо нас, да подронваш авторитета на колеги за да си набуташ Меди, брат му, сестра му, леля му, чичо му и цялата рода, мисля че така шоубизнеса ще тръгне още по-надолу.“.

„И когато говоря публично за това нейно поведение, хората ме питат луда ли си, защо ги говориш тези неща?! Не, не съм луда, трябва да ви казвам и да ви показвам какво се случва и как се развиват нещата.

Защото когато говоря с колеги и те се  оплакват от тази жена. Различни продуценти, мениджъри са ми казвали, че тя им прави мръсотии в различни заведения, с които  те работят. Това редно ли е и трябва ли да го толерираме?!“, пита риторично Андреа за подмолното поведение на импресарката на Меди.

Не е ясно дали собственичката в сянка Галена е в течение на методите на работа на подставеното си лице, но всички извън Мега Стар са вдигнали ръце от наглото поведение на Меди и Сашка.

Между другото запознати твърдят, че името на компанията „Мега“ идва точно от първите две срички в имената на МЕди и ГАлена.

В безпрецедентно откровения и импулсивен разговор с транссексуалната Глориа, Андреа още сподели и за операцията от рак при доктор Онур, която си е направила в Турция, тя допълни, че си е намалила и бюста, защото вече „големите цици не са модерни“.