Андреа нападна колегите си

По думите й нивото на клиповете е спаднало драстично и много от младите изпълнители пускат нови парчета, само за да отбият номера

Нещо за четене
21:24 - 04 Април 2023
5138
Андреа нападна колегите си

Андреа направи изненадваща оценка на най-комерсиалния жанр, като се противопостави на това, което се случва в момента. Блондинката е на мнение, че днешният попфолк е станал еднообразен и много често не може да определи разликата между песните. По думите й нивото на клиповете е спаднало драстично и много от младите изпълнители пускат нови парчета, само за да отбият номера.

„А сега фолка се превърна…. Имам чувството, че като пусна една песен и после още една, не съм сигурна дали не е същата като предишната. Не искам никой да обидя, но много от клиповете не мога въобще и да ги гледам докрай” – сподели мнението си тя пред Фен ТВ.

Андреа е категорична, че изпълнителите трябва да влагат душа в своите проекти и те да се отличават един от друг.

“Никой не влага. Всичко е просто да мине номера и да се изкарат едни пари. Бе хора, дайте да правим творчество, дайте да правим изкуство. Музиката е изкуство, клиповете са изкуство! Трябва да бъдем режисьори на нашата душа! Ние режисираме нашия талант. Как ще го режисираме: като нещо купено от битака или нещо, което е изложено в Лувъра?”