Андреа не може да си хване гадже

Нещо за четене
14:55 - 19 Юли 2019
12359
Андреа не може да си хване гадже

Фолк певицата Андреа не може да си хване гадже, защото никой не смее да я сваля. Всички ухажори на русото изкушение се боят от бившия й годеник – Кубрат Пулев, научи Lupa.bg.

"Младо момиче е, най-вероятно иска да се влюби и да си има вече нов приятел, но не смее заради Кобрата, а и мъжете се страхуват Кубрат да не ги набие, че спят с бившата му", коментираха запознати пред сайта ни.

От няколко дни, откакто обяви, че е необвързана, Андреа започна да пуска все по-разголени кадри в социалните мрежи. Блондинката не крие почти нищо на скандално фото, на което е полегнала чисто гола, насапунисана с пяна във ваната.

Именно защото й писнало да е сама, докато бившият й си гледа кефа, Андреа се осмели да признае, че е необвързана. 

След като тя официално прекрати дългогодишната си връзка с боксьора Кубрат Пулев, вече нищо не й пречи да си възвърне стария скандален имидж и да се разголва. Самата певица обяви при раздялата си с Кобрата, че е прекалено млада, за да се омъжи, но и прекалено стара, за да играе детски игри.

Андреа иска да намери нов сериозен мъж до себе си, който да я глези и обича, но мераклии няма и не защото не е секси, а защото се страхуват.