Андреа пак се ошишка

Бившата на Кобрата качи 10 кила, крие напълняването си с фотошоп

Нещо за четене
11:47 - 13 Август 2024
2184
Андреа пак се ошишка

Андреа отново е надебеляла с поне 10 кг. Оказа се, че истинският й външен вид няма много общо с образа на секси блондинката от клиповете и снимките, които непрестанно публикува в социалните мрежи. Изпълнителката от много време се бори с излишните килограми, като преди 2 години бе ударила внушителните 75 кила, след това успя да свали част от тлъстинките и вееше секси фигура, но сега отново се е наляла, забеляза „Уикенд“.

Бившата половинка на Кубрат Пулев има мания за обработване на снимките и не пуска и кадър, без да втали тялото, лицето си и да изглежда по коренно различен начин от действителността. Преди дни видяхме необработени снимки на блондинката, на които си личи подпухването и напълняването й. Лицето й е огромно и кръгло като топка. Разбира се, в профилите си в социалните мрежи певицата изглежда слаба като вейка. Преди да публикува свои кадри в публичното пространство, тя задължително ги обработва така, че да изглежда като манекенка.

Певицата призна, че е пробвала да отслабва с хапчета, но я е страх и залага на глад. С големи мъки бившата на Кобрата успя да се втали, но явно е било временно и отново е наддала. Андреа прекарва времето си предимно в чужбина и почти няма участия, което е една от причините феновете й да не я виждат в действителния й вид. Преди две години собственик на клуб дори беше изгонил чалга дивата, защото не я разпознал, и отсякъл, че това не може да бъде сексапилната Андреа.

„Не разбираме каква е тази нейна мания да заблуждава хората с визията си? Андреа има своя чар, нищо че е дебеличка“ – отсичат феновете на изпълнителката.

Блондинката е пристрастена към фотошопа и вместо да прикрие телесата си с подходящо облекло, тя подчертава недостатъците си с къси и тесни одежди.