Андреа призна, че е тормозена и бита

Бившата на Кобрата призна, че е прибегнала към алкохола

Нещо за четене
19:04 - 24 Август 2023
23228
Андреа призна, че е тормозена и бита

Андреа се връща във времето на ученическите си години и разказва за тежък период, който е преодоляла. Певицата за първи път признава, че била тормозена и бита от момчета в училище.

Искала обаче сама да се справи с това изпитание и въпреки че не казвала на родителите си, те разбрали за случващото се с нея, като я видели посинена и пребита. Тогава баща й се намесил и отишъл в училището да се разправя с побойниците.

“Аз се записах на айкидо, имам колан, записах се на бокс, още преди да се познавам с Кубрат. Винаги съм казвала, че няма никой да ме бутне и никой няма да ми помага в живота, че сама ще се оправям” – разказва певицата в подкаста на Глориа Йорданова.

По думите й случаят с насилието срещу Дебора от последния месец я е докарал до тотален срив.

“Сега вече смятам, че не е правилно, че има момичета, които не могат да се справят. Изведнъж това ме докара до тотален срив – това, което видях, че се случва с това момиче. Много ми се отрази… Аз съм и емоционална. Направих си две седмици почивка, лекарят ми препоръча успокоителни, за да нямам тревожност”- категорична е тя.

Андреа разкрива още каква е била причината да посегне към алкохола.

“Спрях алкохола, то беше лесно за мен, защото никога не съм имала нужда от него, просто имах нужда да не се чувствам зле. Мисля, че за тия неща трябва да се говори” – подчертава попфолк звездата.