Андреа призна: Да, имам отношения с Кубрат

Имам агресивна нападка от неговата приятелка, както той я нарича “майката на моите деца” - призна блондинката

Нещо за четене
17:19 - 08 Март 2023
51564
Андреа призна: Да, имам отношения с Кубрат

Андреа направи разтърсваща изповед за Кубрат Пулев, с когото имаха връзка дълги години. Тя говори също за пророческите си сънища и за филмова кариера. Пред популярната тиктокърка Глориа Йорданова в рубриката й „На по чашка с Глориа“ фолк звездата сподели: “Да запееш, да изкараш най-добрия си глас… всичко е работа в този живот”.

Андреа често споменава името на бившата си половинка Кубрат Пулев в своите интервюта и сега отговаря открито на въпроса с какви чувства е останала от него.

“С позитивни чувства съм. Аз си оставам с позитивни чувства към всички хора, които са били в моя живот. Не може с някого да сте си делили живота толкова години и… Абе, той не говори за мен, защо аз трябва да говоря за него. 15 години той е бил с там – бил е слушател, зрител… Като един човек е живеел с теб, дишал е твоят въздух, лежал е в твоя креват, ял е заедно с теб, няма ли да свързваш всичко, което ти се случило, с този човек?!” – не крие певицата.

Андреа призна, че с Кубрат Пулев поддържат отношения, но уточни: “Той вече има две деца. Смятам, че е редна аз вече да гледам напред в собствения ми живот, да ме интересува само собствения ми живот. Това че аз може да поддържам отношения с него, да бъдем приятели, да се подкрепяме и т.н. – това е супер, това е страхотно! Но имам и агресивна нападка от неговата приятелка, както той я нарича “майката на моите деца”. Ще изглежда много грозно от моя страна да дискутирам неговия живот… Бях нападната, затова излязоха някои неща от мен в моя YouTube канал”.