Андреа: Ще кажа цялата истината за любовта ми Кубрат Пулев (Видео)

Бившата годеница на боксьора се сбогува с него

Нещо за четене
11:58 - 06 Януари 2023
8024
Андреа: Ще кажа цялата истината за любовта ми Кубрат Пулев (Видео)

Бившата годеница на Кубрат Пулев – Андреа направи нови признания за връзката им. Певицата използва своя инстаграм профил, за да качи в ранните часове на петък сутрин четири минутно видео, в което главни герои са самата тя и боксьорът.

Към въпросните кадри Андреа е добавила и краткото, но напълно достатъчно: „Довиждане“.

Това ѝ действие идва около седмица, след като Кобрата обяви официално, че има нова любов в живота си и че е станал баща на Христина.

Под публикацията валят коментари един след друг, ето една част от тях:

„За толкова време не можа ли да га преживееш тоя тъпак много повече си от него.“, „Изтрий го от живота си и продължи напред. Защото ще потънеш съвсем, а той не струва толкова внимание колкото ти му даваш. Затвори тази страница, Андреа.“, „Не знам дали ще има друга жена която да го обича така, винаги да е до него и да го подкрепя!“.

„Той е този, който трябва да тича след теб, не ти. Ще разбере какво е изгубил, а ти е време да продължиш напред, защото си прекрасна! Хайде, мила, време е да се завърнеш и на музикалната сцена, която заразя именно заради него. Не си струва да направиш 300 компромиса, а той нищо.“, пише друг фен на Андреа.

Ето и видеото:

https://www.instagram.com/p/CnECXtwq74k/