Андреа си рязала вените заради Кобрата?

Фолк певицата цъфна на участие със странна лепенка

Нещо за четене
12:58 - 03 Януари 2023
2779
Андреа си рязала вените заради Кобрата?

Фолк певицата Андреа изплаши феновете си, като на едно от последните си участия се появи с лепенка точно върху вените на лявата си ръка. Присъстващите в заведението се запитаха дали блондинката не е правила опит за самоубийство, като си е прерязала вените, или просто марлята крие следите от абокат и тя е била на системи в болница. Заабелязахме, че изпълнителката е с доста голяма превръзка на лявата си ръка.

В светските среди клюкарят, че причината за рязането на вените е Кубрат Пулев, когото певицата все още не може да прежали, пише "Уикенд". Макар че минаха няколко години от раздялата на двойката, фолкаджийката все още бленува за бившия си.

„Ако си е рязала вените, то е единствено заради Кобрата. Няма друга причина. Андреа още страда за него и като нищо е решила да привлече вниманието му, но едва ли е искала да умре” – коментираха запознати пред „Уикенд”. Според източниците ни перхидролената певица лъже, че има нов мъж, защо цигуларят Виктор не си пада особено по хора от противоположния пол. Двамата просто си били взаимно изгодни – той я използвал, за да стане известен, а тя – за да не е в ролята на жертва.

Припомняме, че Андреа пусна „бомбата”, че има гадже, само два дни след като Кубрат призна, че има нова жена, с която живее като семейство и е щастлив. Певицата моментално реши да се „обвърже” с цигуларя. Ако беше поизчакала малко обаче, щеше да хване повече вяра, коментират в бранша. Чисто и просто става дума за пиар, с който певицата е добре запозната. Тя знае, че любовта, драмите и скандалите продават и хоп! – реши да покаже на феновете си един млад, талантлив и непознат за широката аудитория младеж. Реално Виктор и Андреа са само добри приятели, а не влюбена двойка.

„Андреа и Виктор имат ясна уговорка, всичко е „сделка”. Той ще се представя като неин приятел, ще позира на няколко снимки, а за сметка на това тя пък ще му даде популярност и ще го запознае с хора, които ще са полезни за бъдещето му като музикант”, разкриват източниците, които се кълнат, че фолк дивата все още тъгува за бившия си годеник Кубрат.