Андреа си съсипа лицето

Блондинката спи с тонове грим, за да е постоянно „красива“

Нещо за четене
13:47 - 21 Септември 2022
5388
Андреа си съсипа лицето

Фолкаджийката Андреа е съсипала кожата на лицето си. Причината за ужасния вид на физиономията й е, че блондинката редовно спи с тонове грим и това в продължение на години, научи „Уикенд”. Дебеланката считала за загуба на време да ходи всеки ден на грим, а и не се харесвала без няколкото тона фон дьо тен и опушен поглед. Андреа смятала, че е постоянно красива и дори и като се събуди от сън е прелестна. Тя не се замисляла колко е вредно да не се разгримираш вечер и да спиш с грим.

„Най-лошото нещо за кожата е да спиш с макиаж. Толкова е вредно, че жените дори не могат да си представят последиците за лицето си. Най-малкото нещо, което могат да предизвикат, е появата на пъпки и лоша кожа, а може да има и доста по-сериозни последици. Отделно въобще не е естетически красиво и секси да се будиш до дама, намацана като за карнавален бал. Няма мъж, който да харесва да спи в чаршафи, омазани с фон дьо тен и сенки, не знам защо още има жени, които си мислят, че така половинката им ще ги вземе за красиви. Напротив, излагат се и стават за смях” – коментира пред „Уикенд” столична дерматоложка.

Фолк дивата, която от години е в девета глуха, плаща по 100 лева на гримьора, като го посещава през ден. Андреа не се разгримира вечер, а директно ляга да спи, като се старае да лежи само по гръб, за да не се размазва макиажът й и да изтрае възможно най-дълго.

Блондинката на обработени снимки

Докато повечето колежки на бившата на Кубрат Пулев се омъжиха по 2-3 пъти и народиха по няколко деца от различни мъже, блондинката вече повече от 2 години продължава да реве за боксьора, да се занимава с неговия личен живот, изневери в миналото и незаконните му деца. Андреа не може да преглътне раздялата и да продължи напред, а е като обсебена от Кобрата и се върти в омагьосан кръг, от който няма излизане. Снимките и клипчетата й също карат последователите й да се чудят дали е добре психически. Изпълнителката ту споделя провокативни и пошли снимки, сякаш е маман, която приканва гостите да влязат в бардака, ту качва видеа, където е като тюлен в басейна и се мъчи да излезе, пъчейки трътлестата си задница.

„Тя дори и с грим е плашеща на снимките, които не са минали обработка с фотошоп, а какво остава да ходи натурална, тогава съвсем ще стресне хората по улиците”, коментират последователи на Андреа, която е известна, че често ходи с неадекватен грим и облекло, по-подходящо за стриптийз клуб.

Чалгаджийката без фотошоп