Андрей подготвя шоуто на Николета в Санторини

Родилката се разпищоли 4 месеца след раждането

Нещо за четене
17:15 - 02 Август 2024
1921
Андрей подготвя шоуто на Николета в Санторини

Николета Лозанова едва изчака да минат 4 месеца от раждането на второто й дете, за да се разпищоли пак пред обектива. 36-годишната плеймейтка замина за Санторини с мъжа си Ники Михайлов. Там е и продуцентът Андрей Арнаудов с бременната си жена Емануела. Говори се, че не са на почивка, а снимат риалити шоу с главни герои Ни Ло и Ники.

Още миналата есен се разчу, че Николета и Ники Михайлов ще снимат риалити, което трябваше да се излъчва по Би Ти Ви. Повод даде дългоочакваната бременност на брюнетката, която от години се опитва да дари с дете своя избраник Ники Михайлов. Двамата трябваше да ходят по лекари пред тв камерите, бременната звезда щеше да излъчва раждането си по телевизията, да обзавежда бебешка стая и да сменя памперси пред очите на зрителите. Само че идеята се провали, когато в края на 2023 г. смениха програмния директор. Но явно плеймейтката и мъжът й не са се отказали, а зад тях е застанал Андрей Арнаудов.

Тези дни Николета пусна в социалните мрежи провокативни снимки от Санторини, за които позира в нещо средно между рокля и нощница – за наметката й все още не е измислена подходяща дума. Гърдите й на практика са голи, но зърната са покрити, коремът е напълно разголен, а краката – не. Друг фотос показва как младите родители се натискат голи на открито. Според слуховете това са кадри от бъдещото риалити, което ще бъде продуцирано от Андрей. Възможно е бизнес партньорът му Иван също да участва в проекта, но да е останал в София, тъй като в момента върви рекламната кампания на филм „Гунди – легенда за любовта“, над които Арнаудов и Христов от години работят. Емануела Толева, както е известно, открай време работи във фирмата на мъжа си като сценаристка, така че вероятно е ангажирана в предстоящото риалити. А къде ще бъде излъчено то? Все ще се намери телевизия, която да го пожелае. 

Именно Андрей и Иван преди години направиха Николета Лозанова тв водеща. Специално за нея те създадоха предаването „Папараци“, което първо се излъчваше по ТВ7, а след фалита й беше преместено в Би Ти Ви. Сега отново смятат да я върнат на малкия екран.