Анелия : Дъщеря ми е бунтарка

Ивон Динева ходи на уроци по пеене

През ключалката
17:10 - 08 Април 2019
14137
Анелия: Дъщеря ми е бунтарка

Анелия разкри, че дъщеря й Ивон Динева ходи на уроци по пеене. Наследничката на фолк певицата се колебае дали да поеме по пътя на родителката си или да се насочи в друга област.

"Тя е в малко по-друг свят от моя, по-темпераментна е, докато аз съм по-обрана. Тя си е тийнейджърка, бунтарка. Направила съм това, което като родител смятам за правилно, дала съм и напътствията и оттам нататък я оставям тя да направи избора, дали да продължи да пее, колко да е постоянна, но не на всяка цена"– разкри фолк звездата

Като родител постоянно напътства своята дъщеря, дава й много любов и разбиране. В музикално отношение певицата се стреми да стои малко по-встрани, но подкрепя своята дъщеря. Съветът на Анелия към младите момичета, които искат да приличат на нея, е да бъдат в хармония със себе си, защото тогава всичко е балансирано и е на мястото си.

Ивон Динева

"Чувствам се щастлива, а думата диета отдавна съм спряла да я използвам, защото смятам, че диетата е ограничение, а аз отказвам да имам ограничения в живота си. Когато съм била на диети, винаги след това има йо-йо ефект и затова се старая да имам балансиран начин на живот, да се храня здравословно и пълноценно, както и да слушам сигналите на тялото си" – подчертава изпълнителката.

"Когато човек има проблем със себе си, започва да се контролира под една или друга форма, така че на първо място се старая да бъда щастлива. Всяко едно нещо, което е крайно, не е полезно" – смята изпълнителката на "Генерал".