Анелия не е бременна, а дебела (Снимки)

Певицата е качила няколко килограма, но сияе от щастие 

Шоу
11:30 - 16 Ноември 2023
7193
Анелия не е бременна, а дебела (Снимки)

Анелия все още не е бременна, а просто е качила 5–6 кг над стройната си осанка. От няколко месеца упорито се носят слухове, че брюнетката е заченала от годеника си Любомир Захаринов. Влюбените гълъбчета се сгодиха в началото на юли и това още повече засили клюките, че ще стават родители.

Репортер на „Уикенд“ видя Анелия на участие. Това затвърди впечатлението, че брюнетката определено не е бременна, а просто е качила няколко килца. Бившата на Коко Динев е наляла на ръце, ханш и бедра, но определено няма корем, нито по-пищни гърди.

Певицата може и да е наддала на килограми, но пък изглежда много щастлива и направо сияе. За разлика от повечето си колежки Анелия все още не се е увлякла по тунинга, не си е направила огромни устни, не си е отрязала носа и не е клонинг на останалите певачки. Тя има само малко силикон в бюста, който е едва 350 кубика в гърда и е нищожно количество на масово слаганите по над килограм импланти в гръдта. 

Изпълнителката на „Погледни ме в очите“ се раздаде на макс на участието си и веселеше гостите на заведението в продължение на точно един час. Анелия не отказваше снимки и поздрави. Изборът й на тоалет бе доста странен и неподходящ за фигурата й, но пък в лице изглеждаше невероятно и поне с 10 години по-млада. Припомняме, че това лято певицата от лекия жанр стана на 41 лазарника, но те не й личат. Анелия има добър ген и все още не е прибегнала до филърите, които дори не са й необходими, защото няма бръчки.

Феновете й предполагат, че тя може да се е закръглила, защото е щастлива с Любо и е спряла да тренира. Други пък мислят, че е възможно двойката да прави опити за ин витро и заради това да е наддала 5–6 кг. Както знаем, Анелия има дъщеря, Ивон, от връзката си с Коко Динев. Захаринов също е баща на две деца, които се разбират отлично с мащехата си.

„Говорим си за деца. Все по-готова ставам, вълнувам се много и смятам, че това ще дойде с времето, но това си е Божа работа – призна преди време Анелия и добави: Отговорността за едно дете е изцяло на майката, от бащата се очаква да поеме финансовата част“.