Анелия проговори за Коко Динев

Фолк звездата се върна назад в спомените с бившия си мъж

Нещо за четене
12:29 - 27 Май 2024
4170
Анелия проговори за Коко Динев

Анелия проговори открито за взаимоотношенията си с бизнесмена Коко Динев, който е баща на единственото й дете – Ивон. Фолк звездата се върна назад в спомените си и разказа за това колко бързо са се случили нещата, довели до коренна промяна в живота й.

Двамата се срещат, когато тя е на твърде крехка възраст и едва прохождаща на попфолк сцената. Той й дава всичко, за което копнее едно младо момиче, показвайки й един друг свят.

“Аз на 18-19 станах известна, сбъднах мечтата си, омъжих се, бях принцеса. Попаднах в един свят, в който всичко е много различно от моето. Забременях, родих и се разведох… Тези неща променят човека” – споделя тя в интервю за NAYcast и допълва още: „Бащата на детето ми ме направи принцеса, буквално. Той беше с 10 години по-голям от мен, винаги елегантен, успешен, реализиран”.

Цялата сватба била организирана от Коко, а Анелия имала грижа само за булчинската си рокля. След години приключили отношенията си заради различи семейни ценности. “Ние се разминавахме с бащата на детето ми. За мен любовта беше да живеем на едно място, а за него – не. За мен това беше ненормално – да живеем на различни места” – подчертава тя.

Коко Динев с Емилия

“Ивон се роди и пътищата ни се разделиха. С годините аз гледах винаги да запазя отношенията си с него” – не крие звездата.

Анелия говори и за тежкия си период, който е превъзмогнала с помощта на психолог: „Преди две години и половина периодът ми беше много тежък. Няма да навлизам в подробности какво се е случило в живота ми. Чисто емоционално в живота ми се чувствах с по-ниски вибрации, тъжна, изгубена бих казала. Трябваше да взимам много решения”.

По думите й се е налагало да ходи на психолог и след развода  си:  “Не заради личностното ми израстване, основно заради дъщеря ми и някакви тежки периоди при развода, за съхраняване на психиката на дъщеря ми, при вземане на бизнес решения… Смятам, че всеки един човек трябва да посещава такива места, но когато има нужда”.

“Аз съм чувала на мен да ми казват: “Ами, много си скучна”. Защо да съм скучна?!  Защото си лягам навреме, не пия, не пуша, не вземам наркотици. Отивам на работа, прибирам се в нормално време, искам да ходя в парка, в гората…  Искам да няма шум и цигари около мен, може би заради професията ми. Хубаво ми е да се навечерям и след  това да си легна в нормално време, да гледам някакво приятно филмче и да си говоря с човека до мен” – разкрива себе си хитовата певица.

“Всичките ми връзки, всичките ми сериозни партньори нещо правят за мен и не само – те ми дават много” – категорична е тя.