Анелия събра погледите в Бурса

Фолк певицата е сред най-тачените родни певици в южната ни съседка

През ключалката
17:18 - 17 Септември 2019
15044
Анелия събра погледите в Бурса

Анелия се завърна от Турция, където бе гост-звезда на концерт, по случай традиционния панаир в Бурса. Тя изпя песните си пред огромната публика, която се бе събрала, за да чуе на живо изпълненията на родната звезда.

Още с появата си, пайнерката предизвикала истински фурор сред почитателите си, а след края на събитието зад кулисите се събрали много желаещи да се сдобият лично с автограф от любимката си, издадоха присъствали на забавата.

Всеизвестен факт е, че Анелия е доста уважавана в Турция, където винаги е топло посрещната. След огромния интерес към парчето „Дай ми още“ /2017-а година/, представено и на турски език, което удари рекорден брой гледания, тя се превърна в една от най-харесваните и коментирани български певици в южната ни съседка.

Към днешна дата изпълнителката на „Пайнер“ вече има два клипа, заснети там и се радва на подкрепата не само на меломаните, но и на представителите на Турското посолство у нас, които допринасят за реализирането на последните й проекти в тяхната страна. Анелия много харесва южната ни съседки и редовни отскача до Истанбул или Одрин.