Анелия се хвали с палата си

През ключалката
13:55 - 09 Юли 2019
110140
Анелия се хвали с палата си

Анелия не спира да се хвали с баровската си къща в полите на Витоша. Фолк певицата постоянно качва снимки от огромния си дом и това вече дразни почитателите й.

"Не спира да се фука с тази къща. А дали се я проверили откъде са й парите за такъв палат, че и басейн има?", "То бива звездомания, ама нейното е в повече. От месец само снима обзавеждането, двора си или самата постройка. Вече ми писна!", са само част от коментарите под фотосите на Анелия, видя Lupa.bg.

Бившата на Коко Динев последно показа как си почива в новия си басейн. Изпълнителката се е отдала изцяло на лятно настроение и не спира да демонстрира къщата и високия си стандарт.

Имението разполага с голям двор и просторен басейн. Именно край него певицата прекарва и голяма част от почивката си. Компания й правят най-преданите й приятелки, а изпълнителката редовно посреща гости в дома си.

Именно там тя предпочете да прекара и рождения си ден. В мечтания си дом звездата събра над 20 гости преди дни, като им организира уникално домашно парти.