Ангелкова избърса сълзите, обявиха я за най-шик депутатка

Мода
16:40 - 30 Юли 2020
9111
Ангелкова избърса сълзите, обявиха я за най-шик депутатка

Бившият министър на туризма Николина Ангелкова се съвзе бързо от загубата в кариерата си и вече се чувства перфектно на новото си работно място в парламента.

Ексцентричната дама набързо се омеша с колежките си от ГЕРБ и дори си разменят вицове и пиперливи шеги на депутатските банки, разказаха депутати. Съпартийците й отбелязаха, че се радват да виждат Николина постоянно усмихната, след преживения шок от напускането на министерското кресло. 

С няколко влизания в пленарна зала, суетната ексминистърка привлече вниманието със зашеметяващи тоалети и веднага предизвика куп комплименти от мъжката част сред народните избраници, че даже и от опозиционери.

За днешното пленарно заседание, Ангелкова се появи с впечатляваща морскозелена рокля, плътно очертаваща фигурата й. Към тоалета бяха добавени обувки с висок ток с мотиви в същия цвят. Дори маската бе съобразена с цвета на дрехата. На комплиментите, шармантно облечената дама отвръщаше със смях, но очевидно се чувства поласкана от оказаното й внимание, коментираха депутатите.

Дамите пък я обявиха за безспорно най-елегантно облечената персона в законодателния храм.    

Ангелкова и по време на министерския си мандат обираше овациите при всички посещения ив парламента. Тя редовно разхождаше шик дрешки на Армани и Долче и Габана, дори по-смели модели, които си позволява заради вталената си фигура. Модните рокли и блузки предизвикваха и доста завистливи погледи от по-скромно облечените депутатки.

Ексминистърката сега е предоволна, след като бе избрана и за член комисията по икономическа политика и туризъм. "Оставам в парламента, защото съм убедена, че работата, която сме започнали в областта на туризма, трябва да продължи в сегашния тежък момент. Ставам член на Комисията по икономическа политика и туризъм", похвали се ВИП-дамата.

Снимки: АГНЕС МЕТОДИЕВА

.