Ани Хоанг пусна порно (СНИМКИ 18+)

Младата певица извади пенис-колан

През ключалката
13:37 - 21 Май 2019
38553
Ани Хоанг пусна порно (СНИМКИ 18+)

Ани Хоанг се похвали с новия си клип към песента "Банана", който съвсем спокойно минава за порно. Всички в чалаг гилдията се потресоха от сцените във видеото. Парчето започва с кадър на шапката на Ани, където пише "Марихуана Хоанг". Дупето на младата певица е на показ в цялата лента. 

На част от кадрите половинката на режисьора Люси Иларионов е облечена в униформа на камериерка, която е закупена от секс шоп. Във Vbox се появи и оригинална версия на клипа, който преди премиерата му е бил цензуриран от издателя. Режисьор на скандалното видео е Валери Милев. Под негова режисура певицата сервира на гаджето си яйца на очи под формата на мъжки полов атрибут. Най-скандалната сцена обаче е в самия край на клипа, когато Ани Хоанг блъска партньора си на легло и вади пенис колан. Тази сцена обаче е махната от Митко Пайнера и отсъства от официалното видео.

"Текстът, че е пошъл, ясно. Но е най-малкият проблем. То клип ли е, порно ли е. Направо е отвратително да се гледа. Следващия път очакваме реално нейно порно клипче, просто друго не остана. Нищо няма да я извади от дъното", пише възмутен почитател на Ани.