Ани Салич и Цацаров заминаха на меден месец

Новинарката и бившият главен посетиха Испания и Португалия

Новини
17:42 - 25 Януари 2024
10554
Ани Салич и Цацаров заминаха на меден месец

Любовната история на Ани Салич и Сотир Цацаров продължава. Известно време новинарката избягваше да споделя подробности около връзката си с бившия главен прокурор и събуди съмнения, че двамата са се разделили, а всъщност били по-щастливи от всякога.

Преди дни тв звездата разкри пред приятелите си в  в социалните мрежи, че с любимия й са били на страхотно луксозно пътешествие в Испания и Португалия. Двамата са се завърнали към най-приятното за тях занимание –  екскурзиите. Още от зората на връзката им,  която датира от повече от две години, новинарката и висшият магистрат предпочитат да се любуват на романтика и уединение извън пределите на родината, където могат да останат анонимни и да не събират хиляди любопитни погледи върху себе си.

Този път Ани и Сотир посетили Фаро – прочут португалски град, смятан за столица на южната провинция Алгарв, който се намира на брега на Атлантическия океан. Следващата им дестинация била Севиля – една от най-красивите испански перли. От кадрите, които новинарката е споделила във фейсбук, се вижда, че с бившия главен прокурор са правили дълги разходки и са случили на отлично слънчево време въпреки зимния сезон. Разбира се, не пропуснали да опитат местни деликатеси и червени вина в кокетни ресторанти. Към кадрите журналистката е написала: „От Фаро и Севиля до София и нататък. Поздрави от нас – Ани и Сотир!“

Пътешествието им прилича досущ на меден месец, макар нито един от двамата  да не е потвърждавал публично, че са сключили брак. Слух, че са сгодени заради пръстена на ръката на Салич в тв средите, обаче върви от повече от година.

Пред тях не стоят никакви препятствия, ако решат да узаконят връзката. Ани отдавна има развод с бащата на децата си Бранко,  а Цацаров се разведе с бившата си жена Меглена през лятото на 2022 г. в съда в Перник.