Анита на Рачков получи приз по сутиен (Снимки)

Силиконката стана „Лице на брокерите в България” в неподходящо облекло

Нещо за четене
13:16 - 02 Октомври 2023
3406
Анита на Рачков получи приз по сутиен (Снимки)

Анита Димитрова, по-известна като бившата половинка на Димитър Рачков, взе първия приз в живота си, но не на конкурса „Мис Плеймейт”, а на раздаването на брокерски награди. Силиконката получи наградата за „Лице на брокерите в България”, пише в. „Уикенд”. Блондинката излезе да вземе статуетката по сутиен. Красавицата обича да демонстрира силиконовите си форми, дори и на неподходящи места.

На церемонията блондинката се появи облечена в черен панталон и разкопчано сако, а под него дантелен сутиен. Облеклото й е потресло всички присъстващи в залата. „Всеки път, когато една жена отстоява себе си, тя отстоява всички жени” – пише Анита под фотоса със статуетката, който публикува в социалните мрежи.

„Разбирам, че си е сложила големи гърди с цел да ги показва, ама не е нужно да е навсякъде. Има места, където не е подходящо да ходи в този вид. Ако ходи и така да продава апартаменти, то със сигурност ще има успех сред мъжете. Няма да липсват кандидати, които да искат да изпробват спалнята, преди да купят имота” – коментират злъчно в социалните мрежи.

Блондинката отиде на официалната церемония по сутиен

От няколко месеца бившата половинка на Рачков е брокер в една от водещите компании за недвижими имоти. На силиконката й се наложи да работи след края на връзката си с комика. Блондинката продава само луксозни къщи и жилища, но все още не може да се похвали с много сделки.

„Това ме изпълва с ентусиазъм и предизвикателства. С нетърпение очаквам  възможностите, които ще ми донесе тази нова кариерна стъпка. Благодаря на колегите си, които са истинско вдъхновение за мен и всеки ден ме впечатляват със своите знания, опит и сърцатост. Знам, че с тях ще прехвърлям граници и ще постигам неща, за които само съм си мечтала”, споделя Анита за работата си като брокер.

Силиконката много трудна прие раздялата с Рачков и дори беше изпаднала в дупка, но се съвзе и започна работа, която й е необходима, за да се изхранва. Плеймейтката упорито крие личния си живот, но според слуховете си има младо гадже, с което спи, и именно с него е кръшкала на Димитър Рачков. Комикът обаче не страда особено след раздялата и в момента се радва на свободата си.