Анита тормози Рачков

Нещо за четене
16:09 - 22 Април 2021
15500
Анита тормози Рачков

Димитър Рачков си сложи таралеж в гащите си приятелка - Анита Димитрова. Плеймейтката се тресяла от луда ревност. Със своите едва 23 години и изключително красива външност, Анита би могла да има всеки мъж, но тя се чувствала несигурна и постоянно подозирала комика в изневери.

Блондинката била толкова обсебена от актьора, че го преследвала навсякъде – била с него на всяка репетиция, винаги в публиката по време на лайфовете и дори по кафета с приятели. Неслучайно аверите му тайно я наричали „ваденката“. На самия Рачков в началото му било приятно да го ревнуват, но с течение на времето и на него започнало да му дотяга постоянното й присъствие, пише show.bg.

Анита може да има всеки мъж, но ревнува Рачков

На Рачков в началото му било кеф да бъде ревнувам от толкова млада мацка, но сега вече и на него акциите на Анита започнали да му идват в повече – тя просто се е превърнала в истински Отело. Тв водещият обяснил на гаджето си, че трябва да има собствени занимания, а не непрекъснато да се занимава с него. Анита явно няма никакъв социален опит, след като приема на нож светските закачки на Митко с дамите от екипа му. Анита била бясна и за още нещо – Рачков въобще не я споменава в шоуто си, докато Мария Игнатова вече  няколко пъти влезе в сценария.