Анджелина оставя без долар пет от шестте си деца

Цялото имане на звездата – $116 млн., отива в най-големия й син Мадокс

През ключалката
01:51 - 27 Април 2019
20356
Анджелина оставя без долар пет от шестте си деца

Анджелина Джоли оставя без пукнат долар пет от своите шест деца, като ги лишава от наследство. Цялото си имане - $116 млн., актрисата решила да даде на най-голяемия си син Мадокс, пише Radar Online.

Дъщерята на гениалния актьор Джон Войт смятала да повери на тийнейджъра продуцентската си компания Jolie Pas, създала филми като "Несломен“ и "Край морето“.

Още от 15-годишен Мадокс, който е осиновен от Камбоджа, работи като изпълнителен продуцент в "Първо убиха баща ми“ - лентата за комунистическия режим на червените кхмери в азиатската страна, на която Джоли е режисьор.

Според източника новината, че Анджелина има намерение да остави без пари останалите си деца, не на шега ядосала бившия й съпруг Брад Пит, който смятал, че с това тя иска да го уязви.

Radar Online отбелязва, че само Мадокс поддържал решението на майка си да се разведе с Брад, докато 15-годишният Пакс, 14-годишната Захара, 12-годишната Шайло и 10-годишните близнаци Нокс и Вивиен взели страната на баща си в семейния конфликт.

Джоли подаде документи за развод през септември 2016 г. заради несъгласие с възпитателните методи на Пит спрямо децата. Повод за раздялата бил скандал в частен самолет, при който пияният актьор шамаросал Мадокс. Този слух обаче не беше потвърден, пише "Монитор".

Бракоразводният процес бе финализиран този месец, след което Анджелина Джоли-Пит махна тирето и си възвърна моминската фамилия Джоли.