Анджелина става супергерой на "Марвъл"

Натали Портман се завръща в "Тор"

Култура
12:26 - 22 Юли 2019
2995
Анджелина става супергерой на "Марвъл"

Президентът на "Марвъл" Кевин Файги представи следващите проекти на студиата на изложението "Комик-кон" в Лас Вегас, съобщиха Ройтерс и Асошиейтед прес. Във филмите, които ще излязат на екран през следващите две години, ще участват Анджелина Джоли в The Eternals ("Вечните"), Махершала Али в римейк на "Блейд", а Натали Порман ще бъде Тор.

Анджелина излезе на сцената пред 6500 възторжени фенове заедно с другите звезди, които ще участват във "Вечните" - Ричард Мадън, Кумаил Нанджиани и Салма Хайек. Филмът за група безсмъртни извънземни ще бъде пуснат на екран през ноември 2020 г.

Запитана как ще подходи към ролята си на Тена, Анджелина Джоли каза: "Ще работя 10 пъти по-упорито".


"Дисни" разкри също, че ще представи "Тор: Любов и гръмотевици" (Thor: Love and Thunder) - четвъртият филм от поредицата през ноември 2021 г. Натали Портман, която в предишните филми беше любимата на Тор, сега ще се превърне в богиня на гръмотевиците. "Чувството е страхотно - каза Натали Портман. - Винаги съм искала да взема чука".

Махершала Али, който спечели награди "Оскар" за играта си във филмите "Лунна светлина" и "Зелената книга" изненада публиката като излезе на сцената и си сложи бейзболна шапа с логото на "Блейд". Подробности не бяха дадени, но публиката избухна в аплодисменти. Филмите ще са от четвъртата фаза на филмовата вселена на "Марвел", започнала през 2008 г. с "Железният човек". Ще има нови филми и за доктор Стрейндж, както и за легендата за 10-те пръстена.