Антон Кутев: Корнелия Нинова се направи на Бойко Борисов (ВИДЕО)

Виждам Мая Манолова като потенциален кандидат на местните избори, тя може да управлява, твърди политикът

Новини
22:03 - 06 Юли 2019
4875
Антон Кутев: Корнелия Нинова се направи на Бойко Борисов (ВИДЕО)

Нямам обяснение защо ме отстраниха от длъжност, което ме навежда на мисълта, че имаме вътрешно-партийни разногласия с Корнелия Нинова и тя иска да изчисти хората, с които не е съгласна. Това каза бившият депутат от БСП и зам.-председател на парламентарната група Антон Кутев в предаването "Офанзива" с Любо Огнянов.

Вече няма да има пълни мандати почти за никой, всеки трябва да знае, че когато влиза в каквато и да е функция на властта, трябва да е готов за много кратко време да си свърши работата, защото може да бъде отстранен по най-различни причини. Аз моята работа съм си я свършил. Следващата седмица, ще ме обсъдят и в комисията, която ръководя в в НС. Убеден съм, че тази комисия работеше изключително добре през цялото време.

"Според мен Корнелия Нинова иска да се направи на Бойко Борисов. Истината обаче, че аз въпреки всичко не бих искал да говоря срещу хората. Тук не става въпрос за личностни конфликти, а партийни разминавания", каза Кутев.

"Виждам Мая Манолова като потенциален кандидат на местните избори, тя може да бъде избрана и може да управлява, добър администратор е", допълни Антон Кутев.