Антон Тодоров бесен: Чалгар, недей се кри

Личности
12:09 - 06 Април 2021
18998
Антон Тодоров бесен: Чалгар, недей се кри

Бившият депутат Антон Тодоров, минал през СДС, написал книгата „Шайката - Бойко, Росен, Цецо”, а накрая позорно акостирал в ГЕРБ, нападна Слави Трифонов, който сътвори сензацията на отминалите парламентарни избори. Политологът заля новия политик с жлъч във фейсбук, като го нарича „чалгар” заради унижението, което нанесе на управляващата партия, от която изостава само с няколко процента.

Авторът на това "нещо" нападна Слави в услуга на ГЕРБ...

Ето какво сътвори критикът на „шайката”, а после неин депутат, във фейсбук:

Чалгар, недей се кри! Излъгахте с отровните негодници и криптокомунистите от ДееееБъъъ почти 1 млн. лековерни българи! Чалгар, излез и започвай да даваш отговори - кой ще ти е премиер, ти ли?

Кой ще е министър и в кой сектор? Какви политики ще водиш, как и все в този ред! Какви решения ще вземеш по една дузина сложни казуси във външната политика, в отношенията с ЕС, САЩ, НАТО и т.н.? Ще закриеш ли ТЕЦ-овете или ще ни вкараш в криза с ЕК?

Как решаваш кризата с пандемията от коронавирус - има ли според теб изобщо Ковид или не? Вярно ли е, че си продал отдавна част от парламентарната си група на олигархията и нямаш контрол върху 1/3 от депутатите си?

Можеш да пуснеш и Тошко Африкански да отговори - нали щял да става министър на културата, да ги попсува малко, ей така, да им дойде акъла в главата и да свикват. Чалгар, отговаряй, водиш ли Ада след себе си и как на практика ще потопиш оглупялото племе в този Ад!

Нали денят за размисъл на част от "вторите по интелигентност" бил в понеделник и вторник - нека да започват да мислят каква поразия сътвориха!