Антония Петрова по монокини на ЧРД (СНИМКИ)

Топ
16:22 - 18 Май 2021
6102
Антония Петрова по монокини на ЧРД (СНИМКИ)

На 13 май най-красивата българка за 2009 г. Антония Петрова навърши 37 години, който отпразнува на цели три места - в София, Бургас и Дубай. Блондинката, която завистници нарочиха за „Мис Крокодил” пусна в инстаграм доста снимки и кратки видео клипове от забавата.

Освен пътуването до Обединените арабски емирства, сред подаръците и изненадите, които е получила, са плуване с делфини, урок по изработка на дамски чанти, цветя и парти-изненада в един от ресторантите "Nobu", собственик на чиято верига е световноизвестният готвач Гордън Рамзи.

Разбира се, верни спътници в нейното екзотично пътешествие до Близкия Изток са съпругът ѝ Ивайло Батинков и синът им Благовест, на които моделът благодари в публикациите си, радва се dir.bg.

„Мис България” предпочела да запази тайна хотела в Дубай, в който отседнало семейството ѝ, спиращата дъха гледка от стаята ѝ в хотела, качена от нея във виртуалното пространство, разкриваща част от сградата и градините пред нея, издава, че тримата са се настанили в невероятния 5-звезден "Atlantis The Palm", в който цените за една нощувка започват от 1500 лева.

Той е разположен на лазурния бряг на остров Плам Джумейра и разполага със собствена плажна ивица, както и невероятен изглед към Арабския залив. Освен това предлага на гостите си подводен аквариум и достъп до аква парк "Aquaventure", където Петрова плувала с делфини.