Антония Петрова се превърна в "Живия Кен" (Снимки)

38-годишната миска вече прилича на восъчна фигура от музея на Мадам Тюсо

Нещо за четене
17:48 - 23 Февруари 2023
40728
Антония Петрова се превърна в "Живия Кен" (Снимки)

38-годишната Антония Петрова вече прилича на восъчна фигура от музея на Мадам Тюсо, видя Lupa.bg. Блондинката се е пристрастила към пластичните операции, филърите и ботокса. Тя допълнително обработва снимките си и с фотошоп. Последователи на най-титулуваната ни миска забелязаха поразителната й прилика с Родриго Алвес, по-известен като "Живия Кен".

Петрова вече прилича на восъчна фигура

Той е британец от бразилски произход, стана известен първо с това, че поиска да прилича на куклата Кен - и го постигна. С цената на стотина пластични операции той се преобрази така, че нямаше нищо общо със себе си.

Родриго Алвес, по-известен като "Живия Кен"

Това не му беше достатъчно и Алвес реши, че вече иска да бъде жена. Нещо повече - след самоанализ установи, че винаги е искал да принадлежи към нежния пол. За целта започна да носи перуки и рокли, но след това сериозно пристъпи към смяна на пола. Той или по-точно тя, наречена вече Джесика, продължи с операциите, които освен лицето, включваха уголемяване на бюста, оформяне на бедрата и дупето, липосукция, отстраняване на ребра за тънка талия.

Неестествените форми на Живия Кен, който впоследствие се превърна в Барби, отдавна са обект на присмех на хейтърите. Този път обаче той пръсна мрежата от смях с поредния си видео пост. Много звезди увеличават бюста си или напомпват задните си части, но не до такава степен, каквато наблюдаваме при този човек. Като добавим и факта, че вместо да прескочи до близката фитнес зала, или да се довери на здравословна диета, предпочита да легне под ножа и да си отстрани долните си ребра, картинката е ясна. Родриго Алвес, както е истинското му име, не познава граници. В резултат на почти стоте си пластични операции Живия Кен днес изглежда като същинска гротеска.

Родриго Алвес обожава невероятните си формите си. Смята, че се е превърнал в истинска красавица и не се уморява да се сравнява с Барби, досущ като Мис Петрова-Батинкова, която блести със собствена светлина.