Антония Петрова си сложи конски зъби

Миската подмени цялото си лице

Нещо за четене
15:46 - 08 Април 2024
4587
Антония Петрова си сложи конски зъби

Ако преди десетина години се подигравахме на Благой Георгиев – Джизъса, за нелепата му усмивка, то днес редица популярни лица го засенчиха и бившият футболист си изглежда доста прилично. От няколко години у нас има тенденция за идеални зъби и много известни личности си махнаха здравите зъби, за да се сдобият с огромни и чисто бели резци. „Уикенд“ забеляза, че последната, която си е подновила усмивката, е Антония Петрова – Батинкова. Нейните зъби изглеждат като крадени в тъмните часове на нощта.

Блондинката сама се похвали с ченето си. Миската и семейството й в момента почиват на Бали и Батинкова публикува в социалните мрежи по 20 фотоса на ден. Разбира се, перничанката упорито крие двете бавачки, които обгрижват синовете й – Благовест и Ивайло.

Батинкова се хвали с гривните си за 6-цифрена сума

Не е ясно в коя клиника си е правила зъбите бившата миска, но определено интервенцията не е успешна. Според някои тя е похарчила около 20 бона за новите си зъби, други пък заподозряха, че блондинката се е направила за смях с обработка на снимките си със специално приложение. То предлага най-различни възможности – от промяна овала на лицето, през добавяне на руж и очна линия, до подмяна на зъбите. Приложението се използва от доста прохождащи инфлуенсъри, тъй като е безплатно, но, за съжаление, не е особено сполучливо. А ако се прекали с функциите му, се получава обратен ефект, какъвто е случаят с наперената перничанка.

Всъщност Антония си е сменила целия фейс. С просто око се вижда как си е уголемила очите, изтънила си е нослето, изгладила е кожата и удебелила веждите.