Антония Петрова стана Ния с АТВ-то (Снимки)

Младата майка се забавлява в Пирин планина

Нещо за четене
11:33 - 01 Септември 2022
4567
Антония Петрова стана Ния с АТВ-то (Снимки)

Антония Петрова яхна АТВ и обикаля с него из Банско. Младата майка, която роди преди по-малко от 2 месеца, се забавлява в Пирин планина, където са в момента със съпруга й Ивайло Батинков и двете им деца. Блондинката показа, че си е върнала формата от преди раждането и се похвали с дълги и слаби крака, видя Lupa.bg.

"Викайте ми “Ния с АТВ-то” Банско и Разлог, в частност нашия Пирин голф, обхваща най-красивата част от величествената Пирин планина, части от Разложката котловина, от живописния пролом Момина клисура на Места и от Дъбрашкия дял на Родопите, както и прелестната гледка към Рила! Кажете не е ли величествено - да виждаш всеки ден 3 магнетични планини как се събират в един изглед!" - написа в социалните мрежи Антония и пусна десетки снимки с четириколката.

Само преди ден Батинкова се похвали, че яде гъби, които са лично набрани от мъжа й Ивайло.

"Собственоръчно набрани масловки от съпругът ми в района на къщата ни в Пирин голф. Поне мога да съм сигурна че утре ще се събудя по 2 причини: яде и той от тях и знам че много ме обича! е стискайте палци все пак де" - написа миската под видеата, където Ивайло приготвя гъбите.