Антония Петрова яхна втори звяр за 600 бона (СНИМКИ)

 Мъжът на миската Ивайло Батинков не спира да я глези 

Нещо за четене
11:05 - 01 Септември 2023
4321
Антония Петрова яхна втори звяр за 600 бона (СНИМКИ)

Aнтония Петрова е гледана като принцеса от мъжа си Ивайло Батинков. „Уикенд” съобщава, че съвсем наскоро двамата са си купили второ „Ферари Рома” за около 600 000 лева. Колата е чисто нова и току-що изляза от завода. Вестникът дори разполага със снимки на автомобила, който е със задължителния за семейството номер – 0017.

Миналото лято семейство Батинкови си купиха първото „Ферари”. Возилото се шофира предимно от мъжа на блондинката Ивайло Батинков, но и Антония често сяда зад волана на луксозната спортна кола. Тогава красавицата афишира, че вече е членка на клуб „Ферари” – България и така потвърди новината за новата им скъпа придобивка. Влюбените гълъбчета били много доволни от спортното возило, което струва над половин милион, и решили да си поръчат второ, за да има и за двамата по „едно Ферари с цвят червен”, както пее Слави Трифонов.

Новата кола на сем. Батинкови

Спортната кола на Батинкови е с 8-степенна скоростна кутия и развива 620 конски сили. В България все още са единици тези, които могат да се похвалят, че имат такова возило, а още по-малко тези, които са с два такива автомобила. Новото „Ферари” е малко по-различно и с година по-ново. То все още не е жигосано с името на фирмата на Батинков, както е надписано миналогодишното.

Колата на фамилията