Аня Пенчева: Вече нямам снаха!

Синът на актрисата се е разделил с дрифтърката Ива Русинова

Новини
12:03 - 29 Април 2024
10074
Аня Пенчева: Вече нямам снаха!

Аня Пенчева не е използвала връзките си, за да уреди снаха си Ива Русинова да завземе летището край Дупница. Нещо повече, синът на актрисата се е разделил тихомълком с брюнетката, пише в. „Уикенд“.

„Аз вече нямам снаха. Ачи и Ива се разделиха преди време. Не съм помагала с нищо за летището, не контактувам с майката на внучето ми Борис“ – заявила пред колеги Аня. Секссимволът на българското кино от години не таи топли чувства към дрифтърката, която кръсти първородния си син на своя баща – Борис Русинов. Това огорчи Пенчева, но тя все пак поддържаше някаква комуникация със снаха си.

Малкият Борис Ангел Караньотов се роди на 5 февруари 2020 г. Момченцето е плод на любовта между известната дрифтърка Ива Русинова и мотоциклетиста Ангел Караньотов. Ангел и Ива се сгодиха година по-рано, но не вдигнаха сватба, защото брюнетката забременя. Двамата са се разделили преди повече от година, научи „Уикенд“. На Ива не й липсвали ухажори, а Ангел все още ближел любовни рани. Естествено, мама Аня го успокоявала, че ще срещне друга жена, която да е точно за него. Двамата нямат общи снимки в социалните мрежи от доста време, а малкият Борис прекарва празниците ту при мама, ту при тате. Ива Русинова е първата жена дрифт пилот у нас. Занимава се с това от 2010 г. Двамата с Ангел се запознават през 2016-а в столичен мол.

„Не всичко е било розово и прекрасно, ние като всичко хора сме имали нашите периоди на разправии и битовизми, но той никога не се е отказвал от мен и винаги аз съм по-пасивната, а той тропва по масата и казва: „Не! С мене ще си!“, призна преди време бившата снаха на Аня.

Ангел е плод на любовта между секссимвола на родния театър и бизнесмена Ивайло Караньотов. Той има една дъщеря от първия си брак – Карина Караньотова, и доведена щерка – Петя Дикова, чийто баща е Сашо Диков. Двете сестри са в добри отношения с брат си, но не се обичат помежду си.