Арестуваха брата на Рашфорд за домашно насилие

Спорт
14:03 - 09 Ноември 2023
2417
Арестуваха брата на Рашфорд за домашно насилие

Братът на звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд - Дан, който е и негов агент, е бил арестуват в Маями по обвинения в домашно насилие.

31-годишният англичанин първо е прегледал телефона на своята приятелка Андреа Покърня, след което я е ударил в лицето, се казва още в доклада.

31-годишният Рашфорд е бил с партньорката си на почивка в Маями заедно с 14-месечното им дете, както и със сестрата на Рашфорд, която е била в стаята по време на инцидента.

“Арестуваният заяви, че е бутнал жертвата, докато са били в “Убер”. Покрня лежеше на леглото, плачеше и имаше видими наранявания по лицето. Жертвата заяви, че арестуваният й нанесъл два удара в лицето със стиснат юмрук. След това арестуваният е излязал от “Убер” и се е отдалечил с телефона на жертвата.

След това двете страни влезли в хотелската стая, където последвал словесен спор по повод текстови съобщения, които той е видял на телефона й. Жертвата се е обадила на рецепцията в опит да получи паролата за wi-fi, за да може да деактивира телефона си, който арестуваният е притежавал по това време.

Арестуваният е предположил, че жертвата звъни в полицията и това е дало повод на започване на физическата саморазправа, която той не помни, тъй като е бил в нетрезво състояние,” се казва в доклада.

По-възрастният брат Рашфорд се среща с Андреа Покрня от четири години, като двамата живеят заедно в къща в предградие на на Манчестър. 31-годишният агент е освободен след няколко часа срещу Гаранция от 1500 долара.

Късно снощи пък звездата на Манчестър Юнайтед Маркъс Рашфорд бе изгонен с директен червен картон при загубата на "червените дяволи" с 4:3 от Копенхаген.